Rektori Dema uron besimtarët e krishterë për Festën e Pashk...
  • Prishtinë
  • 17/04/2017
Rektori Dema uron besimtarët e krishterë për Festën e Pashk...

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema, me rastin e Festës Pashkëve, ka uruar gjithë personelin dhe studentët e besimit të krisht...

Më shumë
Fakulteti i Mjekësisë organizon konferencën e IPPNW-së
  • Fakulteti i Mjekësisë
  • 13/04/2017
Fakulteti i Mjekësisë organizon konferencën e IPPNW-së

Dekanati i Fakultetit të Mjekësisë i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, së bashku me studentët e këtij fakulteti dhe doktorët e rinj pjesë e organizatës Koso...

Më shumë

Universiteti i Prishtines

Programi i punes

PROJEKT PROGRAMI I PUNËS SË REKTORIT DERI MË 30.9.2020

Shkarko
Statuti

STATUTI I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS “HASAN PRISHTINA”

Shkarko
Strategjia

PLANI STRATEGJIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS 2017-2019

Shkarko

Menaxhmenti

94,532

FOREIGN FOLLOWERS

11,223

CLASSES COMPLETE

282,673

STUDENTS ENROLLED

370

CERTIFIED TEACHERS

Latest News & Event

Apr

Universiteti La Sapienzës në Itali

read more 19
Universiteti La Sapienzës në Itali

Apr

Umeå University në Suedi

read more 19
Umeå University në Suedi

Apr

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Anadolu Un...

read more 18
Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Anadolu Un...

Jan

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në University...

read more 22
Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në University...

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student