• Mirësevini në Fakultetin e Gjeoshkencave dhe Teknologjisë në Mitrovicë!

     

Portali universitar

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2014-2015

Universiteti i Prishtinës, në bazë të Rregullores nr. 2/294 të datës 14.11.2014 pë...

Më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e Qershorit

 Lajmërim

 

Më shumë

LAJMËRIM

Lajmërohen studentët e Fakultetit të GJEOSHKENCAVE (Dep. i Gjeologjisë, Xehetarisë dhe Materiale me Metalurgji) niveli Bachalor dhe Master se provimet e afatit të P...

Më shumë

Njoftim për publikimin e dokumenteve zyrtare nga Universiteti i Mitrovicës

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" dhe opinioni i gjerë se nga data 3.4.2014, Universiteteti i Mitrovicës tani e tutje e ka Ueb-faqen e saj zy...

Më shumë

Rektori i përkohshëm Prof. ass. dr. Alush Musaj priti në takim Zyrtarin për marrëdhënie me jashtë në Ambasadën e SHBA z. Jeffrey M. Jamison.

Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” sot e vizitoi Zyrtari për marrëdhënie me jashtë në Ambasadën e SHBA z. Jeffrey M. Jamison. Zyrtari i Ambasadës...

Më shumë