Dr. Milajete Shala Mehmeti

Profesor i Rregullt
FXM
milajete.shala@uni-pr.edu
028530446
Elektrometalurgji (2+0), Materialet qeramike (3+0), Materialet ndertimore (2+0), Materialet metalike I dhe II (1+0), Korozioni dhe mbrojtja nga korozioni (2+0), Materialet e veçanta I-II (2+0, 2+0).