Ditë informuese për Bursa në Programet: JoinEU-SEE>PENTA, SIGMA dhe Eraweb

   
  • 13 janar @ 10:09

   Me: 15 Janar 2015
   Ora: 11:00 – 12:30
   Vendi: Amfiteatri i vogël në Fakultetin Juridik

   Mbahet Dita Informuese për Bursa në programet JoinEU-SEE>Penta, SIGMA dhe Eraweb

   JoinEU-SEE>PENTA, SIGMA dhe Erawe[…]

    
   

  Fillon aplikimi për bursa edhe në programin Eraweb

   
  • 06 janar @ 10:20

   Ju njoftojm që edhe programi ERAWEB(pjesë e programit Erasmus Mundus) ka hapur thirrjet për aplikim për bursa në shkencat mjekësore.

   Eraweb është një progam që mundëson shkëmbime ndërmjet 7 universiteteve të Ballkanit perëndimor dhe 6 unive[…]

    
   

  U mbajt dita informuese për Bursa në programin JoinEU-SEE>PENTA

   
  • U mbajt dita informuese për Bursa në programin JoinEU-SEE>PENTA
   04 dhjetor @ 11:36

   Sot, më 04 dhjetor nga ora 11:00-12:30 në Amfiteatrin e Madh të Bibliotekës Kombëtare u mbajt dita informuese për Bursa në programin JoinEU-SEE>PENTA që u organizua nga Universiteti i Prishtinës, përkatësisht nga zyra për marrëdhënie me jashtë.
   […]

    
   

  Njoftim

   
  • 26 dhjetor @ 12:00

   Në kuadër të programit Erasmus Mundus, ju njoftojmë se për lëndët që i përzgjidhni dhe të cilat do t’i ndiqni në universitetet partnere të BE-së mund të konsultoheni me koordinatorët për zhvillim akademik në të gjitha njësitë akademike të UP-së. Në […]

    
   
   |<  < 1 - 2 - 3  >  >|