Dita informuese për Bursa në Programet JoinEU-SEE>PENTA dhe Basileus

   
  • Dita informuese për Bursa në Programet JoinEU-SEE>PENTA dhe Basileus
   14 nëntor @ 12:00

   21.Nëntor.2013
   Ora 11:00-12:30
   Mbahet Dita Informuese Për Bursa në Programet JoinEU-SEE>PENTA dhe Basileus

   Amfiteatri i madh në Fakultetin e Edukimit (ndërtesa e re, pranë Bibliotekës Kombëtare dhe Uni[…]

    
   

  Sot nis aplikimi për programin JoinEU-SEE>PENTA

   
  • Sot nis aplikimi për programin JoinEU-SEE>PENTA
   11 nëntor @ 12:00

   Në kuadër të programit për bashkëpunim dhe mobilitet në fushën e arsimit të lartë Erasmus Mundus, edhe programi JoinEU-SEE>PENTA ka hapur sot thirrjet për aplikim, që do të zgjasë nga data 11 nëntor 2013 deri më 1 shkurt 2014.

   Programi J[…]

    
   

  Njoftim për bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2

   
  • Njoftim për bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2
   01 nëntor @ 12:00

   Erasmus Mundus është një program bashkëpunimi dhe mobiliteti në fushën e arsimit të lartë që synon të rrisë cilësinë e arsimit të lartë evropian ndërmjet vendeve të BE-së dhe vendeve të rajonit. Në kuadër të partneriteteve për bashkëpunim Erasmus Mundus A[…]

    
   
   |<  <  1 - 2 - 3 >  >|