Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” do të ketë nderin që me 02/05/2017 të pret në ambientet e tij Lord Alan Watson nga Richmond CBE – Angli, për të mbajtur një ligjëratë. “What Brexit means?” do të jetë tema aktuale, e cila do të ligjërohet nga Lordi Alan John Watson, duke filluar nga ora 11:00 në Sallën e Senatit në Rektorat.

Lord Watson ka kohë që është i përfshirë në fushën e komunikimit, atë të marrëdhënieve ndërkombëtare dhe në çështje publike.