Hedmark University College ofron bursa për studentët e Universitetit të Prishtinës, për studime Master në Norvegji

Për informata më të hollësishme klikoni në linqet e mëposhtme:

Information to potential applicants for the Quota Programme
Application Form Quota Programme 2015

Për informata rreth Quota Program, klikoni këtu http://eng.hihm.no/studies/quota-programme

Afati i fundit për aplikim është deri më 1 Janar 2015! Aplikacionet dhe dokumentet e tjera shtesë duhet t’i dorëzoni në Zyrën për Marrëdhënie me Jashtë në Rektorat!

Personi kontaktues: Labinot Hajdari, [email protected]